Za 5 minuta otkrijte da li ste spremni za novu ljubav

kompozit

Da li ste trenutno spremni za novu ljubav reći će nam  kompozitni horoskop, gde se kao prva karta uzima vaš natal a kao druga karta event chart za određeni datum. Naravno, trebalo bi da postoji još neka direkcija i o tome više u ovom tekstu, ali na ovaj način za samo 5 minuta možemo proveriti generalnu otvorenost i spremnost za novu ljubav.

Najbolje mesto za izradu ovih horoskopa je opštepoznati astro.com. Ide se na My astro – i unose se podaci za Event kartu za današnji (ili neki drugi) dan. Naravno pre toga uneti i natalne podatke. Zatim izabrati  Extended chart selection, pa Composite chart gde je prva karta natal a druga ova event karta.

 

U ovom kompozitu tražite: konjunkcije Sunca i Venere, Sunca i Meseca, čak i Venere i Marsa. To će biti odlični markeri za ulazak ljubavi u vaš život. Takođe i svi izlasci Venere, a kod žena i Sunca na Asc/Dc/Mc.

Ali definitivno najvažniji marker je konjunkcija Sunca i Venere.

Slede primeri ovih kompozitnih karata, gde se koristio natal osobe i event chart za datum ulaska u vezu.

 

kompozit i event chart

 

kompozit za novu ljubav

 

Prve dve karte su kompoziti natala osoba i datuma početka veze. Nije u pitanju par, ove dve karte su ovde kao primer da se ne može uvek očekivati egzaktan aspekt.  Naravno, akcenat je na  Sunce/Venera konjunkciji iz prve karte i Veneri na Dc iz druge.

 

 

kompozit za novu ljubav

 

Ova treća karta je veoma zanimljiva, istovremeno postoji i Sunce/Venera i Mesec/Saturn konjunkcija. U pitanju je muška karta za početak veze sa osobom koja ga je interesovala samo na seksualnoj bazi, ne i emotivno.

I na kraju, moja karta za početak veze tj. my first love 🙂 sa egzaktnom konjunkcijom So/Ve.

kompozit i natal

 

Naravno, kakva će ta veza u koju se ulazi čak i pod ovako dobrim aspektima biti, najviše ima veze sa onim što osoba želi u datom trenutku. Ni konjunkcija Sunca i Venere ne može osobu naterati u brak, pa je nezahvalno na osnovu ovih kompozitnih karata izvoditi dalje prognoze, ali su veoma pogodne kao dopunska metoda, a posebno su zanimljive kada je reč o proceni vaših trenutnih stanja.

Ova metoda se koristila i ovde: Kompozit Dženifer Aniston i Bred Pit

 

Comments are closed.