O sajtu

Već na početku mog rada sa klijentima se nametnula ta tema uporednih odnosa i ljubavi. Tada sam imala i dosta manje znanja, jer je između ostalog, i manje literature bilo dostupno, i morala sam nekako ubrzano da usavršavam stvari kroz praksu. Moji klijenti su (kako sam radila isključivo na preporuku, bez reklamiranja) tada pretežno bili ljudi mojih godina, u ranim dvadestim, i bilo je negde i logično da će ih te teme najviše zanimati, tako je i došlo do toga da sam se na neki način specijalizovala za ovu oblast.

Dva bitna perioda u mojoj vezi sa astrologijom 2011. kada sam počela da učim tradicionalnu, i 2014. kada sam se okrenula ličnom razvoju i počela da čitam sve što mi je došlo pod ruku. Mislim da je nedostatak nekog dubljeg znanja iz te oblasti upravo bio karika koja mi je nedostajala u rešavanju nekih astroloških nedoumica.

Ono što sam na tom putu naučila želim da podelim sa vama, najjednostavnije moguće napisano i prilagođeno kako onima koji uče, tako i onima koji samo žele da prouče svoj horoskop po pitanju ljubavi. S tim da će u ovom drugom slučaju morati da shvate da to zahteva i neku akciju.  Zato za one koji nemaju nameru da ozbiljno uče astrologiju, već imaju neke osnove a žele da saznaju zašto im ne funkcioniše polje partnera, otvaram jedan poseban deo sajta sa tematikom kako naći idealnog partnera. Iskreno, smatram da je to nešto najkorisnije što možete da pročitate vezano za ovu tematiku i zaista sam dosta sebe uložila u to, vodeći se ciljem da bar neko od vas dobije konkretne rezultate u poboljšanju ovog segmenta. Samo krenite od prvog teksta u kategoriji i udubite se malo u sve to, rezultati će sigurno doći.

Ovaj sajt nije za one koji traže laka rešenja, čak nije ni predstavljanje ozbiljne teme na zabavan ili literaran način. Čak ni nemam ništa protiv toga, nego nisam uopšte talentovana za takvu vrstu pisanja. Jedno vreme sam pisala mesečni horoskop da bih dovela posetu na sajt i to baš nisam volela da radim.Tako da nema više mesečnog horoskopa, niti mi je važna poseta, jedino mi je bitno da vi koji ostanete duže na sajtu saznate što više bitnih stvari. Lakše bih napisala deset analiza natala nego jedan mesečni horoskop, a da ne pominjem tek opise znakova i planeta, pa ako to volite - toga ovde nema i neće ga biti.

Moj cilj je jedino da ovu tematiku sagledamo sa različitih uglova, da ne prihvatamo ništa zdravo za gotovo, naučimo da razlikujemo bitno od manje bitnog i da se držimo jednostavnosti u tumačenju, pri tome sve vreme vodeći računa o široj slici, odnosno o natalnom horoskopu. Takođe, da preispitamo naš natalni horoskop i posmatramo ga kao navigacioni plan koji nam pomaže da ostvarimo svoj najveći potencijal. Može se reći da me astrologija ne interesuje više sama po sebi, već je gledam kao pomoćnu metodu u jednom širem konceptu ličnog razvoja i ostvarivanja čovekovog najvećeg potencijala.

Dakle, možete ovaj sajt čitati kao informator o uporednoj astrologiji, zajedno sa objašnjavanjem ovih osnovnih tehnika kod različite primere, gde možete primetiti da je materija kompleksna i da jedan članak retko obuhvata baš sve segmente jedne analize.

Ili ga možete čitati kao vodič za unapredjenje vašeg emotivnog života uz pomoć astrologije i nekih drugih tehnika ličnog razvoja. Imam nameru da vas motivišem da, pored nekih stvari koje ćete naučiti u uporednoj astrologiji, počnete da radite na razvoju svog horoskopa, da postanete njegova najbolja verzija, da shvatite da niste žrtva vašeg natala, i da uzmete svoj život u svoje ruke.

I naravno, ja sam Devica-Vaga, sa Mesecom u Blizancima, a vladar Ascedenta je u Lavu. Astrološki temperament je sangvinično-koleričan a vladar ponašanja Jupiter u Strelcu. Po jungovom testu ličnosti, odnosno MBTI tipologiji – ENFP tip ličnosti. To je bitno da znate jer ukoliko vam se moj pristup nekoj tematici ne dopada, ili ne možete da se povežete sa mojim načinom razmišljanja, vrlo je verovatno da smo sasvim različiti tipovi ličnosti. Ipak se nadam da ćete se često vraćati na ovaj sajt.

Hugs & Kisses,
Sandra

Za pitanja, sugestije ili tumačenja uporednog ili ostalih horoskopa pišite mi na uporednihoroskop@gmail.com

Comments are closed.