Skip to content

O sajtu

Ovaj sajt možete čitati kao informator o uporednoj astrologiji, zajedno sa objašnjenjima osnovnih tehnika kroz različite primere, gde možete primetiti da je materija kompleksna i da jedan članak retko obuhvata baš sve segmente jedne analize.

Ili ga možete čitati kao vodič za unapredjenje vašeg emotivnog života uz pomoć astrologije: da počnete da radite na razvoju svog horoskopa, da postanete njegova najbolja verzija, da shvatite da niste žrtva vašeg natala, i da uzmete svoj život u svoje ruke.

Osnovni cilj je da ovu tematiku sagledamo iz različitih uglova, da ne prihvatamo ništa zdravo za gotovo, naučimo da razlikujemo bitno od manje bitnog i da se držimo jednostavnosti u tumačenju, pri tome sve vreme vodeći računa o široj slici, odnosno o natalnom horoskopu.

Sandra

Rođena sam 1983. godine u Beogradu. Astrologiju sam počela da izučavam na prvoj godini fakulteta, sa 19 godina, a već sa 22 godine sam počela i da radim sa klijentima. Kako sam Vaga u podznaku, uporedna astrologija se prirodno nametnula kao moja uža specijalnost. Praktikujem potpuno individualni pristup, bez generički izrađenih horoskopa, jer volim da istražujem svaku pojedinačnu kartu. Pored analize motivacije i sklonosti osobe iz kojih uzročno-posledično proizilaze i njihovi postupci, posebno me motiviše da ponudim predloge za rešavanje problema. Tekstovi na blogu prikazuju i moje lične dileme i moj duhovni put pa tako umesto širokih narodnih masa privlačim klijente slične sebi, kojima i najviše mogu pomoći. Takav pristup sam izabrala iako nije baš komercijalan. Važno mi je poštovanje astrološke etike i sve što mi budete rekli, kao i vaši podaci za natalne karte, ostaje između nas.