Skip to content

O sajtu

Na samom početku mog rada sa klijentima se nametnula tema uporednih odnosa i ljubavi. Tada sam imala i dosta manje znanja, jer je, između ostalog, i manje literature bilo dostupno, i morala sam nekako ubrzano da usavršavam stvari kroz praksu. Moji klijenti su (kako sam radila isključivo na preporuku, bez reklamiranja) tada pretežno bili ljudi mojih godina, u ranim dvadestim, i bilo je negde i logično da će ih te teme najviše zanimati, tako je i došlo do toga da sam se na neki način specijalizovala za ovu oblast.

Dva bitna perioda u mojoj vezi sa astrologijom 2011. kada sam počela da učim tradicionalnu astrologiju, i 2014. kada sam se okrenula ličnom razvoju i počela da čitam sve što mi je došlo pod ruku. Mislim da je nedostatak nekog dubljeg znanja iz te oblasti upravo bio karika koja mi je nedostajala u rešavanju nekih astroloških nedoumica.

Ono što sam na tom putu naučila želim da podelim sa vama, najjednostavnije moguće napisano i prilagođeno kako onima koji uče, tako i onima koji samo žele da prouče svoj horoskop po pitanju ljubavi. S tim da će u ovom drugom slučaju morati da shvate da to zahteva i neku akciju.

Zato za one koji nemaju nameru da ozbiljno uče astrologiju, već imaju neke osnove a žele da saznaju zašto im ne funkcioniše polje partnera, otvaram jedan poseban deo sajta sa tematikom kako naći idealnog partnera. Iskreno, smatram da je to nešto najkorisnije što možete da pročitate vezano za ovu tematiku i zaista sam dosta sebe uložila u to, vodeći se ciljem da bar neko od vas dobije konkretne rezultate u poboljšanju ovog segmenta. Samo krenite od prvog teksta u kategoriji i udubite se malo u sve to, rezultati će sigurno doći.

Ovaj sajt nije za one koji traže laka rešenja, čak nije ni predstavljanje ozbiljne teme na zabavan ili literaran način. Čak ni nemam ništa protiv toga, nego nisam uopšte talentovana za takvu vrstu pisanja. 

Dakle, možete ovaj sajt čitati kao informator o uporednoj astrologiji, zajedno sa objašnjenjima ovih osnovnih tehnika kroz različite primere, gde možete primetiti da je materija kompleksna i da jedan članak retko obuhvata baš sve segmente jedne analize.

Ili ga možete čitati kao vodič za unapredjenje vašeg emotivnog života uz pomoć astrologije i nekih drugih tehnika ličnog razvoja. Imam nameru da vas motivišem da, pored nekih stvari koje ćete naučiti u uporednoj astrologiji, počnete da radite na razvoju svog horoskopa, da postanete njegova najbolja verzija, da shvatite da niste žrtva vašeg natala, i da uzmete svoj život u svoje ruke.

I naravno, ja sam Devica-Vaga, sa Mesecom u Blizancima, a vladar Ascedenta je u Lavu. Astrološki temperament je sangvinično-koleričan a vladar ponašanja Jupiter u Strelcu. Po jungovom testu ličnosti, odnosno MBTI tipologiji – ENFP tip ličnosti. To je bitno da znate jer ukoliko vam se moj pristup nekoj tematici ne dopada, ili ne možete da se povežete sa mojim načinom razmišljanja, vrlo je verovatno da smo sasvim različiti tipovi ličnosti. Ipak se nadam da ćete se često vraćati na ovaj sajt.

 

Moj cilj je jedino da ovu tematiku sagledamo iz različitih uglova, da ne prihvatamo ništa zdravo za gotovo, naučimo da razlikujemo bitno od manje bitnog i da se držimo jednostavnosti u tumačenju, pri tome sve vreme vodeći računa o široj slici, odnosno o natalnom horoskopu.

Sandra

Rođena sam 1983. godine u Beogradu. Astrologiju sam počela da izučavam na prvoj godini fakulteta, sa 19 godina, a već sa 22 godine sam počela i da radim sa klijentima. Kako sam Vaga u podznaku, uporedna astrologija se prirodno nametnula kao moja uža specijalnost. Praktikujem potpuno individualni pristup, bez generički izrađenih horoskopa, jer volim da istražujem svaku pojedinačnu kartu. Pored analize motivacije i sklonosti osobe iz kojih uzročno-posledično proizilaze i njihovi postupci, posebno me motiviše da ponudim predloge za rešavanje problema. Tekstovi na blogu prikazuju i moje lične dileme i moj duhovni put pa tako umesto širokih narodnih masa privlačim klijente slične sebi, kojima i najviše mogu pomoći. Takav pristup sam izabrala iako nije baš komercijalan. Važno mi je poštovanje astrološke etike i sve što mi budete rekli, kao i vaši podaci za natalne karte, ostaje između nas.

(Visited 106 times, 1 visits today)