7 koraka do čudesne manifestacije savršene veze

Ovaj post je snažno inspirisan ovim videom .  Zapravo sam direktno sumirala metod Shanel Cooper-Sykes i dodala neka svoja zapažanja. Mada, ovo i nije ništa novo i ništa što ne postoji u tekstovima pre ovoga, i što pre nisam znala samo mi se dopao način kako je ovo izloženo. Video je predugačak i gubi se poenta i zato je korisno da to imamo ovako po stavkama, baš kao neki recept koji treba da primenjujete i koji deluje ako to posvećeno radite. Pa da krenemo odmah:

 

Korak 1: Formulišite jasno šta želite, i to napišite

 

Na svakom početku moramo jasno da definišemo stvari. Važno je da jasno formulišemo naše vrednosti – npr. šta je za nas ljubav. Zato ako niste pogledajte ovaj tekst o nalaženju nesvesne definicije ljubavi.

Takođe, ovde nam mogu pomoći i ovi tekstovi o definisanju našeg idealnog partnera pomoću liste želja i astrologije, ali ne moramo se držati previše toga. Možda je bolje usredsrediti se na sam kvalitet odnosa, npr. želite neku baš kvalitetnu i dobru vezu.

Važno je da molitva bude specifična, pa nećete reći samo “želim partnera” nego se treba malo uživeti u tu sliku i što preciznije definisati odnos kakav bi voleli da imate.

 

Korak 2: Molitva

 

Treba da se pomolite (Bogu, Univerzumu) samo jednom, to treba da bude u tišini, i u trenutku kada ste zaista posvećeni tome. Fantastično je objašnjeno kod Shanel kako bi molitva trebalo da bude formulisana: Ne treba da polazite sa ovog mesta: Bože molim ti se da mi daš partnera jer svi imaju a ja nemam itd. Nikako tako već:

Bože molim te da me pripremiš za ljubav, da u moje srce usadiš kvalitete koji su mi potrebni da bih ostvarila kvalitetnu ljubavnu vezu. Dajem ti svoje srce i molim te da me transformišeš, da mi pomogneš da promenim svoje misli, negativne programe i sve to što me je dovelo do nezadovoljstva. Takođe te molim da paziš na mog budućeg partnera, ja ne znam ko je to, ali blagosiljam ga unapred, pripremi ga, stavi ga u poziciju da se sretnemo i kada se to desi da me vidi jasno, da prepozna moje kvalitete i da donese čvrstu odluku da bude sa mnom. Molim te da se to desi u najbolje moguće vreme, kada proceniš da sam spremna, prema Tvojoj volji i za najveće dobro svih. Biću strpljiva i verovaću da je to već rešeno.

 

Zatim morate zaboraviti na to. Ne pričajte nikome o tome, pričaćete o rezultatima i onda možete reći kako ste do njih došli. Samo jednom ćete izgovoriti ovu molitvu, upravo zbog toga jer verujete da je to rešeno, ne morate svakog dana da ponavljate jer je sve gotovo. Samo treba da nastavite sa sledećim korakom.

 

Korak 3: Iskrena zahvalnost

 

Zamislite kako se osećate kada je vaša želja ispunjena. Koliko ste u tom momentu zahvalni Bogu što vam je to ispunio. Dakle, svakoga dana pišite ili govorite zahvalnosti, ali kakve: ne one svakodnevne zahvalnosti tipa hvala ti Bože na ovom danu, hvala ti što imam gde da živim i šta da jedem. Iako naravno uvek treba da budemo svesni da postoji neko ko nema ni to. Ali pošto sada radimo na čudesnom ostvarenju želje probaćemo nešto drugo – bićemo unapred zahvalni što se baš ova želja o idealnom partneru ostvarila! Dakle polazite “from the place of possession”, polazite od toga da već imate to, imate tu vezu u stvarnosti i zahvaljujete se zbog toga što to imate (ne molite se opet da to dodje jer je već tu).

Nikako se ne pitate ništa više o tome, ni da li ste dobro formulisali molitvu, ni da li će to stići, kako će stići, gde treba da budete, šta treba da radite..potpuno ostavite ishod po strani. Ostavite Univerzumu da sve složi. Samo konstantna zahvalnost unapred!

Dakle svakoga dana pišite ili govorite zahvalnost ovog tipa: Bože, beskrajno sam ti zahvalna što si mi ispunio ovu veliku želju i povezao me sa mojim savršenim partnerom, hvala, hvala, hvala na tome.

U tu svrhu možete koristiti neke od aplikacija za zahvalnost o kojima imate više u ovom tekstu

 

Korak 4:  Osećate se kao da već imate željeno

 

Kada vas neko pita kako ste odmah se misaono prešaltujte da treba da budete divno jer imate vašeg savršenog partnera. Naravno nećete ljude lagati da se to već ostvarilo, samo ćete reći fenomenalno se osećam ovih dana! Primećivaćete srećne parove, negativnostima nećete davati značaj. Primećivaćete lepotu svuda oko sebe, davaćete ljudima iskrene komplimente i ponašaćete se kao da ste zaljubljeni. Napišite kako bi se osećali i izgledali da ste u savršenoj vezi. Zatim se ponašajte tako. Naravno, ako vam je teško polako svakog dana bar na pet minuta, bez forsiranja, sve dok to ne postane vaša dominantna vibracija. Naravno,  sada stupaju na snazu razne metode duhovnog razvoja koje zaista morate praktikovati ukoliko se osećate loše i daleko od ove vibracije. Razvijajte introspekciju, upoznajte sebe, nađite šta je to duboko u vama što vam ne da da osetite ispunjenje ove želje. Koristite koju god metodu želite, a o nekima od njih imate više u ovom tekstu o meditaciji i drugim energetskim metodama.

 

Korak 5: Non stop gratitude and give

 

Na čemu god ste zahvalni unapred, dajte to svetu! Ako tražite od Univerzuma hiljadu evra, a imate kod sebe sto dinara, dajte nekom tih 100 dinara. Ako tražite ljubav i podršku, dajte to isto ljudima oko sebe, prijateljima, porodici pa čak ulepšajte dan i nekom potpuno nepoznatom. Pomozite prijateljima koji su u vezi da im veza bude još bolja. Želite da budete uspešni u poslu, podržavajte nekog drugog da to postane, a takođe cenite ljude koji to imaju već i pružajte i njima podršku da budu još uspešniji. Veoma važno: radite to bez ikakvih očekivanja da to treba da vam se vrati, samo dajte svetu bez očekivanja i bez vezivanja i ne mislite više o tome. Neka to postane vaš način života.

 

Korak 6:  Stay in space of love

 

Ovo je veoma težak korak i zahteva da ste već bar malo produhovljeni. Čuda u vašem životu počeće da se dešavaju kada se pomerite sa pozicije straha u poziciju ljubavi. Dakle – kada promenite percepciju, jer znamo da istu situaciju možemo gledati sa obe pozicije.

Pozicija straha: ne znam da li ću uspeti, ne znam da li mi je suđeno da nađem partnera, Saturn mi je u sedmoj kući tranzitno, Saturn mi je sedmoj natalno, imam kvadrat Saturna i Venere, ovu osobu ne podnosim, ova osoba me uvek iznervira, ne bih u životu bila sa takvom osobom, tužna sam što nemam partnera, pod stresom sam, teško mi je, taj muškarac mi se nakačio i dosadjuje, uvek izaberem budale, moje vreme je prošlo, uradila sam tu molitvu al se plašim da se ništa neće dogoditi. Ili: upravo sam raskinula vezu, ništa mi ne ide, samo meni ne ide, ovo je strašno.

Samo okrenite to i posmatrajte očima ljubavi: ne osuđujte, ne ogovarajte, ne žalite sebe, ne dajte drugim osobama, situacijama moć da utiču na vaš život i raspoloženje. Razumite ljude koji se ponašaju neadekvatno jer svi bi bili dobri samo da znaju kako, ali od svojih negativnih programa ne mogu, ne znaju kako da budu “normalni”. Razumite i sebe i druge. O ljubavi prema sebi imate više u ovom tekstu.

Npr ako ste raskinuli: Ovo je prilika da naučim nešto. Univerzum je sklonio mog bivšeg da bi se pojavio onaj pravi za mene. Preživeću ovaj bol i krenuću dalje. Posle ove situacije naučiću svoju lekciju i biću spremnija za novu vezu. Iskreno mu želim sve najbolje i puštam ga da ide svojim putem bez ikakve negativne energije.

Dakle: Volim svoje okolnosti u kojima sam sada bez obzira kakve su, volim sebe bez obzira na sve, volim ljude oko sebe, prihvatam ih u potpunosti bez obzira na sve. Ali istovremeno se odvajam od svega što je negativno, ne dam tome da udje u moj prostor i upropasti mi moje čudo tako što ću gubiti energiju na to. Nemam vremena da se ljutim, imam posla oko ostvarenja mog čuda.

 

 

Korak 7:  I forgive everybody and everything and everybody and everything forgives me

 

Kao da sam gledala neki video gde Lujza Hej govori istu ovu rečenicu, u svakom slučaju ona mi je prva asocijacija za oproštaj. Raširite ruke i objavite glasno svoju nameru a onda svakodnevno radite na tome. Ne dozvolite da imate u sebi bilo kakvu vibraciju besa ili tuge zbog neopraštanja raznoraznim ljudima. Rešite se toga, odbacite svako neopraštanje i postanite slobodni. Takođe, zamolite neke ljude kojima to možda dugujete da vam oproste, recite da vam je žao i da biste voleli da to ispravite. O tome imate više u ovom tekstu.

 

I na kraju

Istom ovom metodom za kreiranje čuda možete kreirati i potpunu zbrku ukoliko ovo ne radite pravilno, ukoliko ne vodite računa o svojim uverenjima, o tome šta unosite u sebe – ukoliko robujete onome što vam mediji nude, ukoliko ogovarate i ne vodite računa o tome kakvu energiju odašiljete ljudima oko sebe, ukoliko negativno zračite i dramite.

Naslov ovog videa sadrži reč „instant“ – instant change. Nisam to zadržala jer sve ovo može biti brzo ali i ne mora. Sve je to proces, nekada se ostvarenje želje može desiti i za par nedelja a nekada i za nekoliko godina, što zavisi od vašeg stepena duhovnog razvoja.  Desiće se kada postignete tu vibraciju a to uopšte nije lak posao. Ali zaista ovom metodom, ako je budete primenjivali svakog dana, možete da postinete veoma brz napredak. Desiće se kad se vi desite, kada celim svojim bićem poverujete da je to moguće i da je već došlo. Ali danas je divan dan da krenete, tako mi skroz izgleda. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.